29 Aralık 2016 Perşembe

# 2017 # Kıssadan Hisse

YENİ YILLAR YENİ BEKLENTİLER YENİ UMUTLAR


Geri sayım mı gerekli yeni heyecanlar, yıllar, umutlar, tatlar, yaşlar için? Tam olarak ne için geri sayıyoruz karşılamak için yeni gelen yılı? Bilinçaltı ne diyor dilimiz ve yüreğimiz ne istiyor peki? Pesimist olmaya gerek yok derken yüreğimiz, beyin seslenir oradan "dön hele, dön de bir bak hele geçen 1 yıla" diye.

Arkadaşlar, umutsuz yaşayabilir mi insan? Peki ya hayalsiz? Duygusuz ya da hissiz? Asla! Umut edelim işte yine, güzel beklentilerle, içimizde yeşermeye meyilli yeni heyecan ve umutlarla. 

2017...

Hepimiz birer Polyanna olalım mı? Offff tabii ki de olalım. Tabi ki de solmasın da bitmesin de içimizde mutluluk tohumları. Nifak sokmak isteyenlere inat, beklentileri eksik etmeyelim yeni yıldan yeni gelecek olanlardan. 

Klasik mi oluyor acaba yılbaşı mesajları? Yoo neden olsun ki aslında? Ne yani her yıl sevdiklerimizi yeni yaşlarını kutluyorsak eğer, özel günleri es geçmiyorsak değer verdiğimiz kişilerinkini kutlamaya e bu da hepimizin özel günüyse eğer herkese şimdiden kutlu mutlu olsun o zaman. 

Evet belki bir çoğumuz kötü bir yıl geçirdik aslında belki de ülke olarak. Kişiye indirgemek doğru olur mu bilmem bu kadar acı, kan ve göz yaşı görmüşken. Savunduğumuz ve herkese dikte ettiğimiz BARIŞ için daha az ÖLÜM için daha az GÖZYAŞI için daha mutlu ÇOCUKLAR için; 2017 rica etsem gelirken HUZUR getirir misin? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder