21 Ekim 2016 Cuma

# bir kadının iki erkek arasında kalması # iki erkek bir kadın

İKİ ERKEK BİR KADIN...


Genelde iki kadın bir adam şeklinde hayatlarda vuku bulan bir durum ancak başa gelmeden bilinmez misali, bugün dedim ki gayet de "iki erkek bir kadın" :) Kaldınız mı siz hiç iki kişi arasında, hayır kalınır mı da? Değişik oldu sanki, alışkın olmayınca konuya. Amaaaa ben de cümle bitmez millet beri gelin :)

Şimdi arkadaşlar genelde erkekler kalır ya iki kadın arasında hep kızmışımdır nasıl diye. Nasıl ya nasıl? Bir insan nasıl iki kadın arasında kalabilir diye? Nihayetinde bir taraf ağır basar diyeceğim de cümle de yanlış. Yahu demem o ki duygulardan emin olduktan sonra ne demekmiş iki kişi. Netsindir yahu, kesin. Eminsin çünkü duygularından ve karşı taraftan. Gönül kimi severse yanında da onu ister haliyle yalan mı be? Ama meşhur bu erkeklerin iki kadın arasında kalması. Çünkü niye? Doyumsuzlar, açgözlüler, yetinmeyi bilmiyorlar, herkesin farkını ve tadını yaşamak istiyorlar. x kişinin gözü güzel olsun, y kişisinin kalçaları, f kişisinin de huyu güzel olsun. E bakıyorlar ki hepsi bir bütün olarak bünyede yer edemiyor kendine bu sefer ne oluyor hepsiyle aynı anda görüşeyim, sevdiğim özellikleri ayrı ayrı tadayım. Hey yavrum yaa yer mi Türk evladı :)

Peki bir kadın iki erkek arasında kalıyorsa?


Nihayetinde kadın olduk da duygularımız bitmedi ya canım. Bizler de kalabiliriz iki erkek arasında. Ha diyeceksiniz ki, az önce ver yansın ediyordun erkek iki kadın arasında kalınca da şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :) Aslında soruyorum bir kadının iki erkek arasında kalması caiz mi? Bir de kadın nettir hani çoğu erkeğe göre, duygularından da emindir yaptıklarından da. Ama öyle bir an olur ki iki kişi de birden heyecan yaratabilir kadın ruhunda da. Bu neden biliyor musunuz? Ben diyeyim boşluk, siz deyin ilgi, öteki de desin bazı duyguların bedene sığamaz oluşu. Nedir bunlar diye sorarsanız da, emin değilsin öncelikle duygularından. Bi adamın hareketleri ve davranışları cazip geliyordur boşlukta sallanan yüreğine, ötekinin de dış görünüşü heyecanlandırıyordur. Belli mi olur ;) Ama şunu biliyorum ki, kişi kendinden ve karşı taraftan emin olduktan ama en ama en önemlisi de, hislerinden emin olduktan sonra hak getire ikinci üçüncü kişi.

Bir kişinin başına ne geliyorsa boşluktan geliyor ha ben size söyleyeyim. Kalbin ve ruhun yer bulmak istiyor huzur içinde kendine. Belki biri canını yakmıştır, belki gözünden yaş indirmiştir, belki kalbini kırmıştır. E ne oluyor tutunmak istiyorsun ya boşlukta düşerken bir dala. Sığınmak istiyorsun bir limana. Bundan dolayıdır kadının iki kişi arasında kalması. Daha önce yaşadıkları zorluyordur onu adım atmalara. Güvenmiyordur her ne kadar etkilense de bazı özelliklerden, o içindeki korku var ya engelliyordur onu tam hislerini açacağı anda. Bir kadın nettir ve ne istediğini gayet iyi bilir. Kimisi yatak ister, kimisi cüzdan ister ama kimisi de yürek ister yürek. Onu bulduğu anda da bak bakalım kalıyor mu iki erkek arasında? Bak bakalım aklı da gönlü de kayıyor mu el adamlara?


Velhasıl kelam, kalıyorsa kadın iki erkek arasında ne yapmalı aslında bunu sorgulamak istedim ama tecrübelerle sabit olunca ben sizi konu hakkında bilgilendirmeye çalışacağım :) Ancak yukarıda da dediğim gibi, kadın genel olarak kalmaz iki adam arasında ha kaldıysa da vardır ruhunu incitmiş bir üçüncü adam. Emin oldukça konu hakkında bilgilendireceğim sizi beklemede kalın emi :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder