13 Ekim 2016 Perşembe

# bir kadının başka bir kadına tercih edilmesi # bir kadının size tercih edilmesi

ÜÇ GÜNLÜK BİR KADININ SEVEN BİR KADINA TERCİH EDİLMESİ!


Evet evet doğru okudunuz böyle olaylar var arkadaşlar pek çoğunuz tarafından bozguna uğratılan, yediremediğiniz, hazmediğiniz, unutamadığınız. Aslında konunun başlığında meymenet yok fark ettiniz mi :) Yahu bunu yazmasam da başka bir konuya mı sıçrasam acaba :)

Arkadaşlar aklınızda canlandırın hele, zaten yaşamış olanlar ne demek istediğimi gayet de iyi anlayacak ve şimdiden tahmin dahi ediyorlardır ancak yaşamayanlar hayalinizde canlandırın hele, sevdiğiniz adam çok seviyorsunuz ama öyle böyle değil. Yani o kadar çok ki, sizi defalarca üzmüş olmasına rağmen sırtınızı dönmüyorsunuz, size defalarca yalan konuşmuş olmasına rağmen yine de inanmak için savaşıyorsunuz, o kadar çok seviyorsunuz ki hatta aileniz başta olmak üzere bir çok insanı karşınıza alıyorsunuz öyle bir aşk duyuyorsunuz yani adama, peki adam ne yapıyor? 3 günlük bir kadını tabiri caizse yatağında  iyi vakit geçirdiği bir "kadını" size tercih ediyor. Ne yaparsınız böyle bir durumda? Şu an o kadar çok isterdim ki bir çoğunuzla karşılıklı olup konuyu konuşmayı tartışmayı. Kim neler söyleyecek merak ettim vallaha :)

Ne olaylar yaşayacağız naçiz ömrümüzde şaşarım inan olsun. Çoğu şeyi yaşayıp öleceğiz ondan korkuyorum. Tamam iyilikler de kötülükler de bizim için ancak insan etkileniyor beee yaşadığı kötü olaylardan. Tamam iyilikler karşısında da kayıtsız bir mutluluk duyuyoruz o ayrı ancak sevdiğimiz insanlardan yediğimiz kazıklar ne bileyim efenim hayal kırıklıkları var ya hah işte onlar da hiç bir şeye benzemiyor hani. Tüm kötü alışkanlıklar ahan da bu olaylardan sonra başlıyor inan olsun :) Neyse konumuza geri dönelim, yaşayanlar şu an nasıl da beddua ediyordur haaa. Ahh uleyynnn verdiğim emeklere yazıklar olsun nidalarıyla, kaşlarını çata çata konuşuyorlardır. Valla gözümün önünde gibisiniz :)


Çoğu ilişkide sorun olur, tartışmalar yaşanır, kavgalar edilir olacak hatta olmalı da bunlar. Ancak işin içine saygısızlık girdiği zaman haa orada dur diyecek çiftler birbirlerine. Ama her şeyin başı tamam sevgi saygı lafım asla yok ancak ilişkilerdeki en önemli sorun ne biliyor musunuz? Bir taraf daha çok aşık olup kaybetmekten deli gibi korkarken, bir taraf bana mısın demez karşı tarafın sevmediği gibi kaybetmeye meyilli bir sürü harekette bulunur. Nasıl olsa biliyordur ki karşı taraf beni seviyor vazgeçemiyor diye. Ama işte insan bazen dolabiliyor ve bu nedense göz ardı ediliyor. Susarsın susarsın ve gün gelir patlarsın. İşte o en tehlikelisi en yıkanı bilginiz olsun. İnsan neye üzülüyor biliyor musunuz arkadaşlar, başkasına tercih edilmek değil de değecek birine tercih edilmek diyeceğim yine olmayacak. Aynı anda idare edilen bilmem kaçıncı kadın olsanız peki? Bir kadını en çok hangisi üzer dersiniz? Başka bir kadının ona tercih edilmesi mi? Aynı anda idare edilen kadın olmak mı? Diğer kadınların kendi varlığından habersiz sevdiğiniz adama dokunması mı? Hangisi ya Allah aşkınıza hangisi?

Seven insan çoğu şey için savaşır ve asla sıkıntı duymaz bundan. Çünkü karşısında sevdiği vardır yahu yapacak tabi insanlar bir şeyler. Yeri geldiğinde savaşacak yeri geldiğinde sevişecek. Ama sevdiğiniz gün gelir de sizi adeta bir paçavra gibi başka kadınlar için karşısına alıyorsa, sen yokken o vardı diyorsa kusura bakmasın kimse ama savaşmaya değmez anlatabiliyor muyum? Ne için savaşacaksınız ki zaten millet aman diyeyim akıllı olun. Adam zaten tercihini yapmış ki, resmen geceleri iyi vakit geçirdiği bir kadını evet evet yanlış okumadınız sırf yatakta iyi diye bir kadını tercih ediyor ve sizi üzmeyi göze alıyor. Ağlamışsınız, üzülmüşsünüz, saygınızı yitirmişsiniz, gururunuz kırılmış umrunda olmuyor. Yatak daha tatlı geliyor. Açık saçık mahremiyet daha çok dikkat çekiyor. Kimsenin tercihine karışamam tabii ki, kadınlara da laf etmek istemem ancak savaşmaya değecek biri olsa karşınızda "ulan seviyorum ya son gayretlerimle çabalayayım" dersiniz belki. Ama karşınızdaki de en az sizin ayarınızda bir kadınsa. Ama arkadaşlar siz siz olun, tercihini yataktan yana kullanmış bir adam için de akıllı olun ve asla kılınızı kıpırdatmayın. Dediğim gibi adam çoktaaann tercihin yapmamış mı zaten? Ne için savaşacaksınız? Giden bir adamı geri kazanmak için mi? Açık bir şekilde sen kenarda bekle ama ben birazda bu kadınla gönlümü oyalayayım dediği dünkü kadın için mi? Kaldı ki, ilişkiniz iki kişi yaşanıyorsa evet tabii ki savaşın ama üçüncü hatta dördüncü varsa ilişkiniz içinde boşverin gitsin.



Tamam olan belki size oluyor ama üzmeyin de kendinizi. Sizi sevmeyen bir adam için üzülmeye değmez aslına bakarsanız. Ha seven insan da çok afedersiniz ama bilmem ne yarıştırır gibi bir yarışa dahil etmez sevdiği kadını. Bakın bu sadece erkekler için geçerli değil bunu yapan kadınlar da vardır şüphesiz. Hepsi için geçerli. Siz kendinizi biliyorsanız öyle kalın arkadaşlar. Değmiyor çünkü inan olsun değmiyor. Yaptıklarınızı sorgulamayın, sevdiğiniz sorgulamayın. Unutun...  Zor biliyorum, üzücü evet tabii ki farkındayım ama kadınsanız eğer daha fazla ayaklar altına almayın gururunuzu derim ben. Yaşadım biliyorum, yapmayın. Evet valla açık yüreklilikle çekinmeden yazabiliyorum bir kadının acı dolu yaşanmışlıkları adı altında :) Bundan dolayı böyle ahkam kesebiliyorum ya. Savaşırsınız, seversiniz, şımartırsınız, ödün verirsiniz, affedersiniz, inanırsınız, ailenizi arkadaşlarınız karşınıza alırsınız ama gün gelir bir şı...tıya tercih edilirsiniz :) Kader işte bunları da yaşamak lazımmış der kadere boyun eğeriz napalım :) :) :) Şunu unutmayın, tercih edildiğiniz kadın sizden daha üstün meziyetli, düzgün, aklı başında bir insan olsa yemin ederim insanın canı yanmayacaksa, tercih edildiğiz kadın erkeklerin bir an önce yatağa atmaya çalıştığı tüm organları ayrı oynayan bir kadınsa, hah işte bu sinirle karışık bir bozguna uğratıyor haberiniz olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder