17 Ekim 2016 Pazartesi

# denk sevgililer # ilişkilerde güzel sevgili çirkin sevgili

İLİŞKİLERDE "YANINA YAKIŞMA" DURUMU


Aslında en saçma bulduğum, en sinir olduğum konulardan biri ha, "yanıma yakışması gerek" yahu sen bi kimsin pardon? Hatta sen kim köpeksin :) Ancak şöyle de bir durum var ki millet o da şudur, yanında dolaştığın insandan da utanmayacaksın ya da ne bileyim bi sakınacaksın ya elalemin gözünden kötü dilinden eğer gerçekten seviyorsan. Konu derin, hazırsanız başlıyoruuummm :)

Şimdi şöyle, gönül kimi severse güzel odur, inan olsun bu böyle. Kimsenin beğenmediği bir insan bile olsa, kişi sevdikten sonra ona var yaa dünyanın en güzel kadını ya da en yakışıklı erkeği gelir o insan. Valla da böyle ha. Ayrıca kimsenin beğenmesine de gerek kalmaz hani gönül sevdikten sonra. Tipe takılı kalan insanlar var evet ama inanın onlar da göz açıklığıyla yürekten gelen bir heyecanla birini sevsinler bakın bakalım o zaman adamın kaşından gözünden bahsediyorlar mı ya da tam tersi erkekler için de öyle. Yok göğüsleriymiş yok saçlarıymış vız gelir valla. Şimdiiiii haliyle ben kadın olarak konuyu ele alacağım. Kadın gözünden erkeklerin tercih ettiği bayanları sorgulayacağım :) Tamam diyoruz ya tipe bağımlı kalmadan yanında iyi vakit geçirdiğin, anlaştığın, sevdiğin birinin olması daha önemli geniş omuzlardan ziyade. Aslında günahlarını almayayım ama bir çok erkek de dış görünüşünden ziyade kadının yanında iyi vakit geçiriyorsa sever ve gönlünü verir diye düşünüyorum. Peki soruyorum size, neden bazı erkekler diğer erkeklerin gözüne soka soka sanki dikkat çekmeye çalışıyormuş gibi, sanki diğer erkeklerin onaylamasını bekliyormuş gibi, orası burası ayrı oynayan, orası burası açık saçık ve yine orası burası doğallığını kaybedeli yıllar almış kadınlarla dolaşmayı tercih eder ki? Ben buna ne derim biliyor musunuz? Piyasa yapmak! Evet evet doğru okudunuz piyasa yapmak derim. O tarz erkekler dışarıdan şu tepkiyi almak ister, "vayyyy falancanın sevgilisini gördün mü? Hacı tam bomba" valla arkadaşlar kimse kusura bakmasın yazış tarzımdan dolayı ama açık açık bazı şeyleri anlatmak kanımda var bilen bilir :)


Aslında kadınlar erkeklerin böyle davranmasına mahal veriyor doğruya doğru. Ama kişi de yanında birini sevgili diye dolaştırıyorsa ya da nasıl dolaştırıyorsa dolaştırsın ilgilenmiyorum tam olarak onunla, kendi karakterini yansıtır bu da böyle biline. Çok güzel bir söz vardır ya hani, "bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" diye. Hah işte tam da o hesap. Yani arkadaşlar, elinden sevgili edasıyla tuttuğunuz insanlar biraz da sizi yansıtıyor. Milletin ağzının suyunu akıtarak, diğer erkeklerin gözlerinin hapsine soktuğunuz o kadına bakılması sizin ne denli kalitesiz, karaktersiz ve şeref yoksunu olduğunuzu gösterir. Tamam kadın bundan eminim şikayetçi değildir o da ayrı. Ya adamın cüzdanına bakıyordur ya da yatağına. Ama kişi üzerinde gösteriş yapılmaz be dostlar yapılmamalı da. Ne bileyim çoğu olay karşısında kendimizden ödün veriyoruz evet ama bizi biz yapan kişilik özelliğimizi yansıtan karakterden ödün vermek var ya hah işte en fenası o ya. Tamam bunlar da tam bir tercih meselesi o ayrı, ama sırf hakkında konuşulsun, sırf milletin kendi yatağında istemesini dileyecek kadınları yanında dolaştıran erkekler var ya, size asla saygı duymamakla birlikte sakın geçip de birinin karşısına ilişkilerde ilgili ya da sevmekle ilgili ahkam kesmeyin. Siz ki adınızdan bahsedilsin diye, bazı kadınların günahına girip de piyasa yapıyorsunuz ya, işte sizin gibi tipler yüzünden kadınların çoğu erkeğe güveni kalmıyor. Sevgisi azalıyor ve saygısını yitiriyor.



Yani arkadaşlar yanında gezdiğiniz insanlar da biraz size uygun insanlar olsun bi zahmet. Bakın burada güzellik çirkinlik ya da yakışıklılıktan bahsetmiyorum. Tam anlamıyla karakterden bahsediyorum. Eğer ki yanıma yakışsın temennisi buysa tamam dibine kadar saygı duyuyorum. Ama sırf göğüsleri büyük, dudakları dolgun, kalçaları geniş, minicik elbiseli olduğu için bir kadını yanınızda dolaştırıyorsanız ben size delikanlı demem bilmem anlatabiliyor muyum derdimi? Valla kimse kusura bakmasın arkadaşlar benim doğrum tam olarak budur! Ha kim ne yaparsa yapsın ilgilenmiyorum banane der geçerim. Ancak şunu benim aklım almıyor; bu şekilde sevgilileri tercih eden erkekler tamamen size soruyorum. Başka insanların senin yanındaki kadına imrenmesi ya da ortalık yerde yanında gezdirdiğin kadının kalçalarından göğüslerinden bahsetmesi seni hiç rahatsız etmiyor mu? Başka erkeklerin senin o yanında gezdirdiğin kadınla bir gece geçirmek için iç geçirmesi seni rahatsız etmiyor mu? Başka erkeklerin yanındaki kadından dolayı seninle hem alay edip hem de orada burada tercihlerinden bahsetmesi seni hiç rahatsız etmiyor mu? Eğer bu saydıklarım seni bir nebze olsun rahatsız etmiyorsa, kusura bakma ama karaktersizin en önde gidenisin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder